Chat with us, powered by LiveChat

Piping Welding & Construction

Leier ut fagpersonell til ulike oppdrag innen landbasert- og oljeindustrien. Verksted med produksjon innen fagfeltene sveis, rør, plate og mekanisk. Tilpassede løsninger etter kundens behov.

SNAKK MED OSS

Tlf.: +47 950 93 456
E-post: post@pwc-as.no
Org.no: 992 912 340

Adresse:
Piping Welding Contracting AS
Industrigata 14
4480 KVINESDAL, Norway

VI TILBYR

Vi leverer kvalifisert personell, håndterer alt av dokumenter, sertifikater, godkjenninger, reiser og bosted. PWC bistår i å sette sammen hele eller deler av bemanningsbehovet knyttet til de fleste typer prosjekter innen industri on/offshore.

Våre isolatører bidrar til effektiv energiutnyttelse.

De er vant med arbeidsområder som varme- og kuldebevaring, frost- og brannbeskyttelse, støydemping, kondensisolering, innrede boligmoduler og båter og innredning i industribygg. 

Isolatørene har erfaring fra landbasert industri, skipsverft og offshorelaterte virksomheter. 

Våre elektrofagarbeidere har kompetanse innenfor en rekke elektrofaglige områder, deriblant data- og elektronikksyatemer, el energisystemer og automatiseringssystemer. 

Våre industrirørleggere utfører arbeid i produksjon, montering, vedlikehold og testing av røranlegg til industrien, både på land og offshore. 

Våre industrirørleggere har gode kunnskaper om materialene de arbeider med, og følger nasjonale og internasjonale standere og produktkrav. 

Vi har flere mekanikere som utfører vedlikehold, reparasjoner og forbedringer av mekanisk utstyr. 

Våre industrimekanikere utfører ofte arbeid som montering og vedlikheold av maskiner, rør- og platearbeid, feilsøkning på maskiner og prosessutstyr. 

Våre mekanikere har kjennskap til hydrauliske, pneumatiske og elektriske styresystem for maskineri.

Vi tar på oss større og mindre oppdrag innen konstruksjon og sveising av alt fra rør til strukturer, mekanisk arbeid, overhaling, reparasjoner, vedlikehold med mer.

Sammen med vår samarbeidspartner Lister Engeneering AS kan vi tilby nøkkelferdige prosjekter med tegning, beregning, prosjektledelse, produksjon, montering og igangsetting med all nødvendig dokumentasjon.

Våre hydraulikker utfører arbeid forbundet med pumper, rør, sylindere, slanger og andre innretninger innen væskemekanikk. 

De er vant til å utføre arbeidsoppgaver som reperasjon og vedlikehold av maskiner, rengjøring og vedlikehold av maskinrom, utføring av mekanisk isolasjoner, ansvar for vedlikehold av hydraulisk dekks- og boreutstyr, vedlikehold av pumper og pumperom på tankskip og utførelse av maskinvakttjeneste. 

Våre sertifiserte sveisere er vant til å jobbe etter arbeidsinstrukser, tegninger og sveiseprosedyrer (WPS), de kan håndtere materialer, hjelpestoffer og verktøy for materialbearbeiding, utfører sveiseprosesser etter angitt metode og utføre vedlikehold og feilsøking på sveiseutstyr. 

Vi har levert over

0

timer med utleid personell

No Data Found

AKTUELT

SEND OSS EN MELDING