Om konsernet

Scandinavian Energy Group ble opprettet i 2022 da flere etablerte selskaper gikk sammen om å skape et innovativt konsern bestående av bedrifter innen leveranse av energianlegg og energioptimalisering. 

Konsernet består av fem selskaper som omsetter for ca 250mill NOK og har over 100 ansatte. 

Vi har spesialkompetanse og lang erfaring innenfor damp- og varmeteknologi, kjøling, varmeveksling, sveis og industrirør arbeid.

Vi sørger for at du som vår kunde kan fokusere på din kjernevirksomhet og dra nytte av de mest kostnadseffektive systemene, tjenestene og produktene, uavhengig av bransje og størrelse på bedriften.

Miljøbevissthet er en viktig del i vår bedriftsfilosofi, og derfor står energiøkonomisering, miljøvern og samfunnsansvar svært høyt hos oss.

Vi er tilgjengelige og leverer i hele landet. Vi tar på oss både godt planlagte og avanserte hasteoppdrag, og kan levere utstyr og personell på kort varsel.

VÅRE SELSKAP

SKÅLAND RØR & INDUSTRIMONTASJE

Vi har spesialkompetanse og lang erfaring innenfor alle typer industrirør arbeid, mekaniske arbeider i norsk næringsmiddelindustri, samt damp- og varmeteknologi.

ENERGY RENT

Ledende leverandør av utleieløsninger for temperaturkontroll. Spesialister i utleie av varme, kjøling, ventilasjon og energiløsninger, samt salg av tilknyttede produkter og tjenester.

PIPING WELDING & CONSTRUCTION

Leier ut fagpersonell til ulike oppdrag innen landbasert- og oljeindustrien. Verksted med produksjon innen fagfeltene sveis, rør, plate og mekanisk. Tilpassede løsninger etter kundens behov!

MOI ELEKTRO

Totalleverandør av elektriske anlegg. Elektriske installasjoner, feilsøking, internkontroll og service, både sterk- og svakstrøm, til proff og privat markedet.

SELEBØ RØRSERVICE

Utfører flere små og store tjenester innen fjernvarme, kjøleanlegg, sanering av oljefyringsanlegg, service, vannbåren varme og varmepumper.

AKTUELT

Kursing & opplæring
Piping Welding & Constuction

Største fastpris-jobb hittil

I disse dager produseres rør i vårt verksted i Kvinesdal og monteres hos kunde før trykkprøving, isolering og klargjøring for drift. Prosjektet gir arbeid for

Les mer »