Chat with us, powered by LiveChat

Energioptimalisering med Scandinavian Energy Group

energioptimalisering

Bærekraftige løsninger for redusert energiforbruk

I en tid der miljøvern og effektiv ressursbruk er i fokus, spiller Scandinavian Energy Group en avgjørende rolle som en pålitelig partner innenfor varme, kjøling, ventilasjon og rørsystemer. Dette konsernet har som mål å hjelpe sine kunder med å finne bærekraftige løsninger som ikke bare er gunstige for miljøet, men også forbedrer lønnsomheten og reduserer driftskostnadene. Under ledelsen av konsernsjef Trond Arne Pedersen har Scandinavian Energy Group vokst til å inkludere flere dyktige selskaper, hver med sin spesialiserte ekspertise.

 

Våre selskaper

Scandinavian Energy Group består av flere datterselskaper, hver med sin egen nisjeekspertise. Disse selskapene samarbeider for å levere skreddersydde løsninger som møter kundenes behov. La oss ta en nærmere titt på noen av dem:

 

Skåland Rør & Industrimontasje:

Med over 20 års erfaring har Skåland Rør & Industrimontasje spesialisert seg på industrielle rørarbeider og mekaniske installasjoner innenfor damp og industrirør. De tilbyr tjenester som installasjon av dampkjeler, profesjonell reparasjon og vedlikehold, tig-sveising i syrefast stål, og identifisering av besparelsesmuligheter. De tilbyr også opplæring i drift av damp- og varmesystemer.

 • Dampkjeler: Skåland Rør & Industrimontasje har erfaring med installasjon av dampkjeler i ulike størrelser og med ulike energikilder. De sørger for at dampkjelene fungerer problemfritt og gir optimal ytelse.
 • Reparasjon og Vedlikehold: Selskapet tilbyr profesjonell reparasjon og vedlikeholdstjenester for å sikre at anleggene opprettholder langvarig og optimal ytelse.
 • Tig-sveising i Syrefast Stål: De er eksperter på tig-sveising i syrefast stål og tilpasser tekniske rørsystemer etter kundens ønsker.
 • Besparelsesmuligheter: Skåland Rør & Industrimontasje fokuserer på å identifisere besparelsesmuligheter for kundene sine, noe som kan resultere i reduserte driftskostnader.
 • Opplæring: De tilbyr også nødvendige kurs for drift av damp- og varmesystemer, slik at kundene kan forstå og vedlikeholde systemene sine effektivt.

 

Energy Rent

Energy Rent er en ledende leverandør av mobile utleieløsninger innen temperaturkontroll. De spesialiserer seg på utleie av varme, damp, kjøling, ventilasjon og energiløsninger. Deres ekspertise strekker seg over flere bransjer, og de tilbyr skreddersydde løsninger til enhver situasjon.

 • Utleie av varme, damp, kjøling og ventilasjon: Energy Rent har spesialisert seg på utleie av varme, damp, kjøling, og ventilasjonsutstyr, noe som gjør dem til en pålitelig partner for å opprettholde riktig temperatur i ulike miljøer.
 • Skreddersydde løsninger: De leverer skreddersydde løsninger som tilpasses nøyaktig til kundens behov, og sikrer at alle detaljer blir ivaretatt.
 • Salg av tilknyttede produkter og tjenester: I tillegg til utleie tilbyr de også salg av tilknyttede produkter og tjenester som kan forbedre energieffektiviteten til anleggene.
 • Profesjonell støtte 24/7: Energy Rent forstår viktigheten av å være tilgjengelig når kundene trenger dem, derfor tilbyr de profesjonell støtte 24 timer i døgnet.

 

Selebø Rørservice

Selebø Rørservice tilbyr et bredt spekter av tjenester innen rørleggerfaget, inkludert VVS, fjernvarme, kjøleanlegg og varmepumper. Deres kundefokuserte tilnærming sikrer at kundene får de beste løsningene innen rørleggerarbeid.

 • VVS: De utfører VVS-arbeid med høy kvalitet og sikrer riktig funksjon av sanitær- og oppvarmingssystemer.
 • Fjernvarme: Selskapet er også involvert i fjernvarmeprosjekter og bidrar til effektiv og bærekraftig energidistribusjon.
 • Kjøleanlegg og varmepumper: Selebø Rørservice har kompetanse innen kjøleanlegg og varmepumper, som er avgjørende for å opprettholde riktig temperatur i ulike industrielle og kommersielle applikasjoner.
 • Serviceavtaler: De tilbyr serviceavtaler som sikrer regelmessig vedlikehold og forebygging av problemer.

 

Piping Welding Contracting (PWC)

PWC er eksperter på utleie av fagpersonell innen landbasert industri og oljeindustrien. De tilbyr tjenester som sveis, rørlegging, platearbeid og mekanisk arbeid, og tilpasser løsningene etter kundens behov.

 • Rørleggere, platearbeidere, sveisere og mekanikere: PWC har et bredt spekter av fagfolk tilgjengelige for å møte kundenes behov.
 • Montasje: De tilbyr montasjetjenester som sikrer riktig installasjon av utstyr og systemer.
 • Spesialtilpassede løsninger: PWC tilpasser løsningene sine etter kundens behov for å sikre optimal ytelse og effektivitet.

 

Ekspertise og bærekraftige løsninger

Alle selskapene innen Scandinavian Energy Group har spesialkompetanse og lang erfaring innen damp- og varmeteknologi, kjøling, varmeveksling, sveising og industrirørarbeid. Denne ekspertisen er avgjørende for å realisere prosjekter av alle størrelser og kompleksitetsnivåer. Scandinavian Energy Group er dedikert til å gi kundene kostnadseffektive systemer, tjenester og produkter uavhengig av bransje og størrelse.

 

Forpliktet til bærekraft

Scandinavian Energy Group er en sterk forkjemper for bærekraftige løsninger. De har betydelig kompetanse som leverandør av utstyr og tiltak for energioptimalisering og miljøvern. Miljøbevissthet er en integrert del av vår bedriftsfilosofi, og de er forpliktet til å fremme energieffektivitet, miljøvern og samfunnsansvar.

Med Scandinavian Energy Group som din partner kan du være trygg på at de arbeider for en mer bærekraftig fremtid. Deres ekspertise, erfaring og dedikasjon til bærekraftige løsninger gjør dem til den ideelle samarbeidspartneren for enhver virksomhet som søker å redusere sitt energiforbruk og bidra til en mer miljøvennlig fremtid.