Chat with us, powered by LiveChat

Aquaculture

Scandinavian Energy Group har betydelig kompetanse og erfaring som leverandør av rørlegging, plast rør og plastsveising, pumper, varmevekslere, varmepumper, og varmekjeler rettet mot akvakultur industrien. 

VÅRE SELSKAP INNEN Akvakultur

SKÅLAND RØR & INDUSTRIMONTASJE

Hos Skåland Rør & Industrimontasje kan du være trygg. Vi har betydelig kompetanse og avansert teknologi innen damp- og varmesystemer. Våre serviceteknikere og montører har mange års erfaring med kjelanlegg, inkludert akvakultur. Vi er dedikerte fagfolk som takler damp- og varmeapplikasjoner. Med vår omfattende erfaring og kontinuerlige opplæring i bransjens nyeste teknologier kan vi tilby skreddersydde løsninger som sørger for effektivitet og pålitelighet, uansett prosjektets størrelse eller kompleksitet.

ENERGY RENT

Som ledende leverandør av utleieløsninger for temperaturkontroll, spesialiserer vi oss i midlertidig oppvarming, kjøling, ventilasjon og dampløsninger. Vi tilpasser tjenestene etter kundenes behov, inkludert akvakultur, for å sikre ønsket temperaturkontroll og komfort i bygninger og anlegg. Vår forpliktelse til bærekraft gjenspeiles i vårt utvalg av miljøvennlige alternativer og vårt kontinuerlige arbeid med å minimere vår egen miljøpåvirkning.

SELEBØ RØRSERVICE

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, både små og store, innenfor fjernvarme, kjøleanlegg, fjerning av oljefyringsanlegg og vedlikeholdsservice. Dette betyr at vi har kapasitet til å håndtere ulike behov og prosjekter, inkludert akvakultur. Med vårt erfarne team kan vi levere profesjonell service og ekspertrådgivning for å møte kundenes unike krav og mål. Vi streber alltid etter å være i forkant av bransjetrender og teknologiske innovasjoner for å sikre at våre kunder får de mest effektive og moderne løsningene på markedet.